skip to Main Content

Hoe werkt de behandeling?

Op je gezondheid!

Je wilt gezond worden én blijven? Lekker in je vel zitten. Daar help ik mee. Meer dan behandeling alleen, het is aanpakken van de oorzaak van je klacht.

Wist je dat zo’n 80% van hedendaagse klachten stressgerelateerd is? Meestal zijn we ons er niet van bewust, dat onze klacht door stress is veroorzaakt.
Stress hakt er in – je bloeddruk, slaap, ademhaling, vruchtbaarheid… stress zet de spijsvertering op een laag pitje, waardoor vitaminen, mineralen en andere voedingsstoffen minder goed worden opgenomen. Dat maakt moe, futloos. En geeft stress.

Daarom help ik ook de stress verlichten. Wat cliënten ervan vinden lees je hier  Stress verlichten kan ook via Skype. Al vind je het misschien vreemd, zelfs zo verdwijnen klachten.

De behandeling

Met shiatsu en acupunctuur (en zonder medicatie) stimuleer ik het immuunsysteem – een beter werkende afweer is overal goed voor. Mensen voelen zich beter en vele klachten genezen, zo als hoofdpijn, maag- en darmklachten, verlaagde vruchtbaarheid

Heb je een burn-out? Kom Uit de burn-out met ondersteuning van lichaam en geest.

Voel je nog beter

Met minder stress werken lichaam en geest beter, ook de spijsvertering. Maar een van de grote boosdoeners is suiker. Wil je van suiker afkicken? Zonder voel je je stukken lekkerder in je vel!

Blijf gezond!

En dan ben je gezond, je zit lekker en in je vel – dat wil je zo houden. Blijf je goed voelen met de maandelijkse onderhoudsbeurt. Net als je je auto naar de garage brengt 🙂

De instrumenten

Ik werk met Acupunctuur, Auriculotherapie (oor-acupunctuur), Shiatsu, Voetreflexologie, Polariteit, Oplossingsgerichte coaching, EMDR, EFT en Matrix Reimprinting– elk helpt op een andere wijze.

Er valt zo veel te vertellen – heb je vragen over de behandeling, mail ze.

Afkicken van suiker – voel je stukken beter
Zwangerschapsmassage – belangrijk en heerlijk

N.B. Raadpleeg alsjeblieft voor je eerste consult je (huis) arts. Hij / zij kan beoordelen of het nodig is je aandoening met reguliere geneeswijzen te behandelen. In zo’n geval zijn deze methoden een goede aanvulling, die de genezing versnelt.

Monika Denes | Eline Verestraat 23 | 1183 KX Amstelveen | Bel +31(0)20 7718183

Back To Top