skip to Main Content

Hoe werkt de behandeling?

We zijn geboren met het vermogen om zelf te helen, dit systeem help ik in actie te komen. Met shiatsu en acupunctuur (en zonder medicatie) stimuleer ik het immuunsysteem – een beter werkend immuunsysteem is overal goed voor. Mensen voelen zich beter en vele klachten genezen, zo als hoofdpijn, maag- en darmklachten, verlaagde vruchtbaarheid

Maar sommige klachten blijven of komen terug?
Inderdaad. Daar is meer nodig dan acupunctuur en shiatsu. Zulke klachten wijzen naar diepere kwesties die moeten worden aangepakt. Ik help deze vinden en opruimen zodat je kunt genezen. Dit is bijzonder, al zeg ik dat zelf, onbescheiden. Ook allerlei hardnekkige klachten verdwijnen.

En stress verlagen?
Wist je dat zo’n 70% van hedendaagse klachten stressgerelateerd is? Meestal zijn we ons er niet van bewust, dat onze klacht door stress is veroorzaakt. Ook stress uit het verre verleden kan nu nog invloed hebben.
Stress, in wezen emotie, raakt geest en lichaam. Een voorbeeld: de spijsvertering wordt op een laag pitje gezet, waardoor voedingsstoffen minder goed worden opgenomen. Om de verhoogde zuurgraad te compenseren wordt calcium uit de botten onttrokken, dit leidt uiteindelijk tot osteoporose. Zo leidt het ene tot het andere. Stress is ook nadelig voor de vruchtbaarheid.

Een leven zonder stress bestaat niet. Het zou ook saai zijn, toch? Ik help je beter ontspannen – je lichaam en geest. Met zelfhulpmethoden voor stress verlichten kun je op elk gewenst moment tot meer rust komen, die leer ik je graag.

Heb je een burn-out? Kom Uit de burn-out met behandeling die lichaam en geest ondersteunt.

En voeding?
Een van de grote boosdoeners is suiker. Wil je dat ik je help van suiker afkicken? Met een paar aanpassingen in het voedingspatroon die ontgiften voel je je gauw beter. Lekkerder in je vel!

Blijf gezond!
En dan ben je gezond, je zit lekker en in je vel – dat wil je zo houden. Blijf je goed voelen met de maandelijkse onderhoudsbeurt. Net als je je auto naar de garage brengt 🙂

De instrumenten
Ik werk met Acupunctuur, Auriculotherapie (oor-acupunctuur), Shiatsu, Voetreflexologie, Polariteit, EMDR, EFT en Matrix Reimprinting– elk helpt op een andere wijze.

Er valt zo veel te vertellen – heb je vragen over de behandeling, mail ze.

Blogs

N.B. Raadpleeg alsjeblieft voor je eerste consult je (huis) arts. Hij / zij kan beoordelen of het nodig is je aandoening met reguliere geneeswijzen te behandelen. In zo’n geval zijn deze methoden een goede aanvulling, die de genezing versnelt.

Monika Denes | Eline Verestraat 23 | 1183 KX Amstelveen | Bel +31(0)20 7718183

Back To Top