skip to Main Content

Hoe werkt de leefstijlgeneeskunde en behandeling?

Leefstijlgeneeskunde

Je wilt gezond worden én blijven, toch? Samen kijken we welke aanpassingen in je leefstijl je gezondheid kunnen verbeteren. Wat vind je van stress verlichten? Ik begrijp dat je je leven niet op z’n kop wilt zetten. Dat je resultaten wilt zien en lekker in je vel zitten. Daarin ondersteun ik je.  Leefstijlgeneeskunde en behandeling zijn een sterk duo! Van alle kanten wordt aan je gezondheid bijgedragen.

De behandeling

Je bent geboren met het vermogen om zelf te helen, dit systeem help ik in actie te komen. Met shiatsu en acupunctuur (en zonder medicatie) stimuleer ik het immuunsysteem – een beter werkende afweer is overal goed voor. Mensen voelen zich beter en vele klachten genezen, zo als hoofdpijn, maag- en darmklachten, verlaagde vruchtbaarheid

Maar sommige klachten blijven of komen terug?

Inderdaad. Daar is meer nodig dan acupunctuur en shiatsu. Zulke klachten wijzen naar diepere kwesties die moeten worden aangepakt. Ik help deze vinden en opruimen zodat ook allerlei hardnekkige klachten verdwijnen.

En stress verlagen?

Wist je dat zo’n 70% van hedendaagse klachten stressgerelateerd is? Meestal zijn we ons er niet van bewust, dat onze klacht door stress is veroorzaakt.
Stress raakt geest en lichaam. Een voorbeeld: stress zet de spijsvertering op een laag pitje, waardoor voedingsstoffen minder goed worden opgenomen. Stress is ook nadelig voor de vruchtbaarheid.

Ik help je beter ontspannen – je lichaam en geest. Met zelfhulpmethoden voor stress verlichten kun je op elk gewenst moment tot meer rust komen.

Heb je een burn-out? Kom Uit de burn-out met behandeling die lichaam en geest ondersteunt.

En voeding?

Een van de grote boosdoeners is suiker. Wil je van suiker afkicken? Met een paar aanpassingen in het voedingspatroon die ontgiften voel je je gauw beter. Lekkerder in je vel!

Blijf gezond!

En dan ben je gezond, je zit lekker en in je vel – dat wil je zo houden. Blijf je goed voelen met de maandelijkse onderhoudsbeurt. Net als je je auto naar de garage brengt 🙂

De instrumenten

De meeste methoden zijn wetenschappelijk onderzocht, maar wat ik nog belangrijker vind: de resultaten. Al kan ik niet iedereen helpen, ervaren vrijwel alle cliënten een verbetering van hun welbevinden.
Ik werk met Acupunctuur, Auriculotherapie (oor-acupunctuur), Shiatsu, Voetreflexologie, Polariteit, Oplossingsgerichte coaching, EMDR, EFT en Matrix Reimprinting– elk helpt op een andere wijze.

Er valt zo veel te vertellen – heb je vragen over de behandeling, mail ze.

Afkicken van suiker – verbetert de gezondheid.
Raken je klachten lichaam en geest?
Zwangerschapsmassage – belangrijk en heerlijk

N.B. Raadpleeg alsjeblieft voor je eerste consult je (huis) arts. Hij / zij kan beoordelen of het nodig is je aandoening met reguliere geneeswijzen te behandelen. In zo’n geval zijn deze methoden een goede aanvulling, die de genezing versnelt.

Monika Denes | Eline Verestraat 23 | 1183 KX Amstelveen | Bel +31(0)20 7718183

Back To Top