skip to Main Content
Onbegrepen Of Onverklaarde Klachten

Onbegrepen of onverklaarde klachten

  • Heb je al meerdere artsen geconsulteerd, vergeefs?
  • Bestaat je behandeling uit het onderdrukken van symptomen? Dat is wat pijnstillers, spierontspanners, antidepressiva, slaapmiddelen, maagzuurremmers en anderen doen.
  • Het is zwaar. Helemaal als er tegen je gezegd wordt “Daar moet u mee leren leven.”

Gelukkig zijn veel mensen in deze situatie beter geworden. Sommigen voelen zich beter, anderen zijn helemaal genezen. Het mooie is dat ik niet hoef te weten wat er precies aan de hand is. Jouw lichaam weet wat benodigd is, het heeft ondersteuning nodig om zelf te genezen. Als je immuunsysteem sterker is en de doorstroming beter, dat werkt bij uiteenlopende klachten.

Hoe bereiken we dat?

Op de pagina Behandeling kun je lezen hoe klachten ontstaan. Dat is vreemder dan de meesten denken. Als je ontdekt hoe je aandoening is ontstaan, is het een kleine stap naar genezing. Verder gebruik ik oude en nieuwe methoden waaronder de Traditionele Chinese Geneeswijzen, 2500 jaar oud en voetreflexologie (ontdekt door de Indianen).  Methoden van de 21 eeuw verklaren de wisselwerking van lichaam en geest. De vele invalshoeken maken het vinden van ‘de naald in de hooiberg’ waarschijnlijker.

Er is één ding dat telt: Jouw resultaten. 

info@NaturalHealthCare.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top