skip to Main Content

Tarieven

Intake en 1e consult, anderhalf uur € 125,-  
Contante betaling alsjeblieft
Het eerste consult is een wederzijdse kennismaking en de eerste behandeling.

Per los consult va ca. 1 uur
Een los consult overdag tussen 09:00 en 17:00uur      € 90,-
’s Avonds tussen 17:00 en 22:00 uur en op zaterdag€ 95,-

Vooruitbetaling per 4 consulten
Overdag tussen 09:00 en 17:00 uur - tijd zone GMT +1    € 340,-
’S avonds tussen 17:00 en 22:00 uur en op zaterdagen   € 360,-
Voor Skype sessies geldt vooruitbetaling.

(Vooruit)betaling op rekening NL72 SNSB 09256 31353 t.n.v. M. Denes, Amstelveen.

Raadpleeg bij klachten alsjeblieft voor je eerste consult je (huis) arts. Hij / zij kan beoordelen of  je met reguliere geneeswijzen behandeld moet worden. In zo een geval is mijn behandeling een aanvulling die het herstel kan bespoedigen.

Vergoeding

Voor dit vak heb ik 16+ jaar gestudeerd. Dankzij nieuwe regels van de verzekeraars zou ik weer een jaar in de schoolbanken moeten, op mijn 65e, anders worden mijn behandelingen niet meer vergoed.

Al ruim een kwart eeuw vraag ik mijn cliënten om eerst naar de dokter te gaan. Als de dokter niet (voldoende) kan helpen, ben ik aan de beurt.

Ondanks het feit, dat ik mensen behandel die niet geholpen zijn met reguliere geneeswijzen, alternatieve geneeswijzen en ook niet met acupunctuur, lukt het nog velen te helpen. De ziektekostenverzekeraar: “Mevrouw, we twijfelen niet aan uw resultaten”. Toch  vergoeden ze niet meer.

Dus heb ik mijn tarieven verlaagd.

En ja, ik ben lid van een beroepsvereniging- NVST, en de overkoepelende organisatie RBCZ, ik ben door alle beugels heen, behalve de bureaucratische.

Mensen die na jaren weer beter in hun vel zitten, mensen die weer gelukkig zijn, daar doe ik het voor. Dit zeggen ze

Consult afzeggen / verzetten?

Bel alsjeblieft 020 7718183. Ik werk niet achter de computer, een mail bereikt mij pas veel later. Maar een aanvullend e-mail wordt gewaardeerd.

Afspraken 24 uur of langer tevoren afgezegd (zowel per mail als telefonisch) breng ik niet in rekening.

Bij afzegging minder dan 24 uur voor het afgesproken consult, of in geval van een verzuimd consult, maak alsjeblieft het consult bedrag over op   NL72 SNSB 09256 31353 ter name van M. Denes, Amstelveen. Dank je wel.

Voor de behandeling: eet bij voorkeur anderhalf uur vooraf niet veel, drink geen alcohol. Als je lenzen draagt, breng een doosje en lensvloeistof mee.

Na een behandeling is je lichaam bezig de prikkel te verwerken. Je kunt even moe zijn, het is een reactie die op herstel wijst. Het is handig om na de behandeling niet te veel te plannen.

 

Privacybeleid
Jouw gegevens worden niet gedeeld. Mocht het nuttig zijn dat je een collega raadpleegt, vraag ik je vooraf welke van jouw gegevens ik mag delen. Zeer vertrouwelijke informatie leg ik niet vast, dit is het veiligst.

Tot ziens!

Monika Denes | Eline Verestraat 23 | 1183 KX Amstelveen | Bel +31(0)20 7718183

Back To Top