skip to Main Content

Vervul je kinderwens

Betere vruchtbaarheid voor vrouwen en mannen

Als je gezond bent en lekkerder in je vel zit, heb je meer kans om zwanger te worden.

Als gezonde mama geef je de allerbeste start aan je kind, waar het lang van kan profiteren.

Gezondheid en vruchtbaarheid

Je kunt je gezond voelen, de dokter vindt niets en toch kun je moeite hebben zwanger te worden. Wist je bijvoorbeeld dat koude voeten kunnen wijzen op belemmerde doorstroming in het bekken? Dat spijsverteringsklachten invloed op de vruchtbaarheid kunnen hebben?

Voor de beste kans op een gezonde baby help ik je de gezondheid en je vruchtbaarheid te verbeteren en mogelijke belemmeringen voor een zwangerschap los te laten.

Omdat stress de vruchtbaarheid remt, help ik ook ontspannen.

Lees Betere vruchtbaarheid voor mannen

bonnie-kittle-122261 (1)

* Wetenschappelijke studies tonen aan dat regelmatige behandeling met acupunctuur de slagingskansen van IUI, IVF, ICSI met 24% vergroot.

De stappen

  • We beginnen met je lichaam in balans brengen. Met acupunctuur, shiatsu en voetreflexologie wordt je immuunsysteem gestimuleerd wat ten goede komt aan de algehele gezondheid. Ook voor een betere zwangerschap en makkelijkere bevalling.
  • Als je gezondheid in orde is, kun je kiezen: een pauze in de behandeling – in deze pauze worden vele vrouwen zwanger – of als de tijd dringt, de vruchtbaarheid stimuleren.
  • Desgewenst kun je vruchtbaarheids-yoga doen, de methode van Ludmila Mojzísová.
    Ook kan ik testen of natuurlijke fertiliteits-supplementen zinvol voor jou zijn.
    Zowel de yoga als de supplementen zijn al op zichzelf staand effectief.
  • Heb je van vrouwen gehoord die adopteren en ineens zwanger blijken te zijn? Ze hadden vermoedelijk een onbewuste belemmering ten opzichte van een zwangerschap. Deze belemmeringen help ik opsporen en helen.

Ik werk met Acupunctuur, Auriculotherapie (oor-acupunctuur), Shiatsu, Voetreflexologie, Polariteit, EMDR, EFT en Matrix Reimprinting voor het welzijn van lichaam en geest.

Hoeveel behandelingen zijn nodig?

De slagingskansen hangen af van de leeftijd, gezondheid, medische geschiedenis. En de situatie van de partner. De beste kans op slagen is als jullie beiden behandeld worden. Hoe eerder je begint, hoe beter je kansen. Een gezonde leefstijl verhoogt de slagingskansen, zie Tips voor sneller zwanger worden

Voor de beste resultaten adviseer ik vrouwen van 39 jaar en ouder deze behandeling met IUI / IVF / ICSI te combineren.

N.B. Raadpleeg alsjeblieft vóór het eerste consult je arts. In sommige situaties heb je mogelijk medische behandeling nodig. In dergelijke gevallen is mijn behandeling een aanvulling, die het herstel kan versnellen.

Monika Denes | Eline Verestraat 23 | 1183 KX Amstelveen | Bel +31(0)20 7718183

Back To Top