skip to Main Content
Zwangerschapsmassage En Voorbereiding Op Een Soepele Bevalling

Zwangerschapsmassage en voorbereiding op een soepele bevalling

Fitter, meer ontspannen en rustiger met zwangerschapsmassage en ondersteuning.

Laat je zwangerschap goed verlopen, verlicht de ongemakken. Bereid een goede bevalling voor. Dit is ook goed voor je kindje.

Ik help zwangerschapsongemakken te verlichten: misselijkheid, vermoeidheid, vocht vasthouden, rugpijn of angst. Vooral de behandeling in het eerste trimester helpt miskramen voorkomen. Bij zwangeren gebruik ik heel weinig acupunctuur. De zachte behandeling gebaseerd op de principes van acupunctuur, geeft goede resultaten en is prettiger,

Tijdens de zwangerschap mag je vele medicijnen niet gebruiken. Gelukkig kunnen diverse aandoeningen behandeld worden met shiatsu of acupunctuur en zonder medicatie

Stuitligging

Als je baby in stuitligging ligt, kan een subtiele behandeling helpen je baby spontaan om te laten draaien. Zo help ik keizersneden voorkomen. De behandeling is meestal rond de 33e, 34e zwangerschapsweek. Overleg met je gynaecoloog of verloskundige.

Voorbereiding op een soepele bevalling

Met diverse methoden bereiden we je op de bevalling voor zodat je rustiger en ontspannener bent. 

Overtijd – de weeën op gang brengen

Mocht je baby overtijd zijn en de verloskundige of gynaecoloog overwegen in te leiden, probeer eerst op de natuurlijke manier, met acupunctuur de weeën helpen op gang te komen. Dit is minder ingrijpend dat de medische weg.   

Graag help ik met het herstel na de bevalling, op krachten komen en fit worden.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top